Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Camping De Beukenhof  kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Camping  De Beukenhof  verstrekt. Camping De Beukenhof kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Geboortedatums
  • Details over uw reservering
  • Informatie in de vraag die u stelde via het online formulier

 

WAAROM CAMPING DE BEUKENHOF GEGEVENS NODIG HEEFT

Camping  De Beukenhof verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Camping De Beukenhof  uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Waarom verzamelen wij uw persoonlijke gegevens?

  • Reserveringen
    Bij het vastleggen en voltooien van een reservering  documenteren wij uw gegevens.
  • Geboortedatum
    Dit is handig voor het recreatieteam om te weten welke leeftijden kinderen hebben i.v.m. dingen die ze met de kinderen doen. Hun programma daar aan  te passen.

HOE LANG CAMPING DE BEUKENHOF GEGEVENS BEWAART

 Camping De Beukenhof  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Gegevens van gasten die ook werkelijk reserveren die gegevens worden ong. 7 jaar bewaard.

DELEN MET ANDEREN

Camping De Beukenhof  verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Zoals aangifte toeristen belasting bij de gemeente waartoe we behoren

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Camping De Beukenhof  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Camping De Beukenhof gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@campingdebeukenhof.com . Camping De Beukenhof  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

FACEBOOK PAGINA

Camping de Beukenhof heeft ook een facebook pagina .hier worden soms foto’s op geplaatst waar soms gasten op te zien zijn tijdens sport of spel (zonder naamsvermelding uiteraard)Indien U hier bezwaar tegen hebt kunt u dit melden bij de receptie of via de andere info kanalen.

COOKIES

Camping De Beukenhof maakt alleen gebruik van functionele cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Functionele cookies zijn noodzakelijk voor een geode werking van de website en verwerken geen persoonsgegevens. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Hierin wordt informatie opgeslagen over uw website bezoek. 

BEVEILIGEN

Camping De Beukenhof  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Camping De Beukenhof  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Camping  De Beukenhof verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Camping  De Beukenhof  op via info@campingdebeukenhof.com.

 

www.campingdebeukenhof.com is een website van Camping De Beukenhof.

Camping De Beukenhof is als volgt te bereiken:

Postadres: Camping De Beukenhof Kanaal oostzijde 15  7936TN  Tiendeveen

Vestigingsadres: Camping De Beukenhof Kanaal oostzijde 15  7936TN  Tiendeveen

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 04040653

Telefoon: 0528-331246  E-mailadres: info@campingdebeukenhof.com

 

Als u echt gegronde klachten hebt meld het eerst ons, komen we er niet uit dan kunt u dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons